Publicera en länk och skänk pengar till Rosa Bandet!

För ett par år sedan tecknade jag en extra försäkring för så kallad kvinnlig cancer – det vill säga cancer i äggstockar, livmoder och bröst. Flera kvinnor i bekantskapskretsen har drabbats, och jag tänker att en liten summa i premie varje månad är det värt om jag själv skulle drabbas – försäkringen ger ett engångsbelopp som gör att man kan ta ledigt några månader och bara ta hand om sig själv och familjen om man skulle bli sjuk. Jag önskar att jag hade haft någon liknande försäkring när jag drabbades av hjärtsjukdom häromåret – pengar är verkligen inte allt men underlättar livet när allt är skört och man är sjuk. Chartis Insurance skänker pengar till Rosa Bandet när vi publicerar deras länk. Skapa en länk du också för kvinnohälsa!
Stöd rosa bandet

A. Thor

Taggar: , ,

Skriv en kommentar