Riktig näring för din hud – Wise!

Idag vill jag vill presentera vårt nya hudvårdsmärke – Wise!
Ja, jag vet, jag talar i egen sak, för vi säljer ju dessa produkter, men vi fick hem ett provpaket innan vi bestämde oss, och både maken och jag testade i omkring en vecka med kanonresultat! Rengöring, ansiktsvatten, serum och fuktighetskräm – det är kombon som gör att det blir så bra.

Wise-produkterna används vid Axelssons utbildning till Ekologisk Hudvårdsterapeut,
är skapade av en svenska och tillverkade i Sverige. Innehållet är givetvis vegetabiliskt och ekologiskt, dofterna naturliga eteriska oljor och inga skadliga parabener någonstans på INCI-listan. Dessutom har man tänkt till med förpackningarna, som blir vattenånga vid förbränning. Hållbart hela vägen, tycker vi och säger välkommen till denna nya, sköna serie hudvård hos oss!

Såhär använder du Wise-produkterna:
Börja med att fukta huden. Ta sedan en dryg ärta av rengöringskrämen ur pumpflaskan och smörj in ansiktet, först med händerna, ta sedan en svamp och krama ur, massera mjukt och skölj sedan med ljummet vatten. Spraya sedan ansiktsvattnet i ansiktet och på hals och dekolletage (medan du blundar!). Därefter serum. Det räcker med några droppar och du masserar in det i huden medan den fortfarande är fuktig efter ansiktsvattnet – så går den in lättare i huden. Känns det som att det räcker med serumet slutar du här. Vill du även ha fuktighetskräm masserar du den lätt ovanpå serumet – även här räcker en liten ärta, krämen är mycket dryg. Klart!

Min personliga upplevelse av Wise:
“Första kvällen jag gjort denna behandling spände det och liksom kändes lite “stickigt” i huden, fast inte obehagligt utan mer en känsla av att produkterna var verksamma direkt. Samtidigt som en ljuvlig doft av ros nådde min näsa, och huden fick fin lyster med en gång. Jag använder dem nu både morgon och kväll, samt duschar gärna lite ansiktvatten på huden emellanåt när jag sitter länge vid datorn – det känns fräscht och dessutom uppiggande. Maken var också mycket nöjd – har nu även han börjat använda rengöring och serum både morgon och kväll och tycker att huden blir mindre känslig efter rakning. Förutom serumet, som doftade ros, har produkterna väldigt neutral doft som funkar utmärkt för både män och kvinnor.”

Här hittar du Wise på vitavera.se

Taggar: ,

Skriv en kommentar