Om VitaVera

En butik och webbutik med ett holistiskt förhållningssätt, där både kroppen och själen kan få sitt, var vår vision när vi började skapa VitaVera. Både den enskilda människans inre miljö och vår miljö och natur omkring oss behöver näring och stöd, inspiration och nytänkande. Med detta som grund startade vi hösten 2006 vår webbutik i liten skala, med idén att bli en butik på nätet för den som söker ekologiska, klimatsmarta och näringsrika produkter för alla åldrar och för olika aspekter av livet.

Knappt två år senare, juni 2008,  öppnade vår första fysiska butik i Midsommarkransen strax söder om Stockholms city.  Vår lilla butik inrymmer nu flera olika verksamheter – här möter vi kunder, packar varor, samt erbjuder hälsocoaching och samtalsterapi utifrån Psykosyntes. För dig som vill göra en hårmineralanalys och få en djupare genomgång av kost och hälsa samarbetar vi med en näringsterapeut.

Vi som driver VitaVera har brokig bakgrund men möts i intresset för hälsa, mänsklig utveckling, miljö och hållbar livsstil; en musiker och pedagog och blivande samtalsterapeut, en statsvetare och marknadsförare, en webbutvecklare och en programmerare, en ung florist, och en köksförsäljare tillika feng shui-expert som just börjat jobba hos oss.

Välkommen till oss!

Skriv en kommentar